Zorg informatie

Dagelijks bereiken ons vele vragen over zorg voor partners, ouders, familie of vrienden. De 24-uurs particuliere zorg en verpleging biedt vele goede oplossingen, maar niet altijd. Om toch antwoorden te kunnen geven, hebben we enkele jaren geleden het boek Mijn Ouders Ouder – Alles over hulp, zorg en kwaliteit van leven, geschreven, uitgegeven en ..uitverkocht. De belangrijkste informatie uit dit boek staat nu geactualiseerd op onze site.

Oriëntatie

Zo kunt u zich oriënteren op de vele instanties, hulpverleners en zorgaanbieders, de wet- en regelgeving, adressen van patiëntenverenigingen en de gedragsveranderingen die optreden bij een aandoening. Door lokale verschillen en de transities die in de zorg plaatsvinden, is het vooral bedoeld om de teksten te beschouwen als een leidraad en een eerste ingang.

Contact

Natuurlijk bent u altijd welkom voor een persoonlijk advies over de hulp en zorg die u voor ogen heeft. Ons bureau is dagelijks geopend tijdens kantooruren. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedeisende vragen.

Stelt u prijs op een persoonlijk gesprek?

Bel – NL 0183 – 640 440