24-Uurs thuiszorg

Zorgen doen we ons hele leven. En dat doen we niet alleen voor onszelf, maar we zorgen ook voor onze kinderen, ouders, cliënten, leerlingen en buren. Pas bij het ouder worden vermindert die zorg, omdat de kinderen zijn uitgevlogen of we uit het arbeidsproces zijn geraakt. Maar altijd blijft de zorg voor onszelf. Tot een beperking ook hierin verandering brengt.

Behoud van eigenwaarde

En wanneer die zo vanzelfsprekende zelfzorg niet meer lukt, is het vaak nodig een beroep te doen op zorg door anderen. Op maat gesneden particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg en verpleging zijn dan voor de hand liggende oplossingen. Want zorg en welzijn vragen niet alleen om professionele handelingen en voorzieningen, maar ook om de juiste aandacht en aanwezigheid. Om structuur en een veilige omgeving. En niet in de laatste plaats om het behoud van eigenwaarde en integriteit te ondersteunen.

Privacy

De verpleegkundigen van Kroese Kits, verknocht aan hun vak, bieden deze zorg. Vanzelfsprekend met de nadruk op respect voor de cliënt en zijn privacy.

Stelt u prijs op een persoonlijk gesprek?

Bel – NL 0183 – 640 440