Wie wordt Mooi Mens 2010?

Dinsdag 9 november maakt Anita Witzier te Central Studios in Utrecht  bekend wie zich een jaar lang Mooi Mens 2010 in de zorg mag noemen. Door een deskundige jury zijn uit ruim 450 inzendingen 25 genomineerden gekozen waar al meer dan 10.000 stemmen op zijn uitgebracht. Stemmen kan nog steeds tot 4 november op www.izz.nl/mooimens. Daar zijn ook de 25 genomineerden met hun persoonlijke verhalen terug te vinden.

Al meer dan 10.000 mensen hebben sinds 13 september hun stem uitgebracht aan de 25 genomineerden van de Mooi Mens Verkiezing. Deze verkiezing wordt voor de vierde keer op rij door zorgverzekeraar IZZ georganiseerd. Het aantal inzendingen maar ook het aantal stemmen heeft dit jaar een hoogtepunt bereikt.  “De Mooi Mens Verkiezing is ongekend populair onder mensen die werkzaam zijn in de zorg.  Dit merkten we al door een ruime verdubbeling van het aantal inzendingen, maar ook door het aantal stemmen dat uitgebracht is en we hopen natuurlijk dat de teller nog omhoog gaat de komende twee weken”, aldus Lizelotte Smits, juryvoorzitter en bestuurder collectief CNV Publieke Zaak. 

De Finaleavond
Donderdag 9 november worden de vijf genomineerden die de meeste stemmen hebben ontvangen bekend gemaakt. Vervolgens is de keuze aan het aanwezige publiek om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt. Bianca van der Linden, jurylid en Mooi Mens 2009, ziet met plezier de finaleavond tegemoet: “Ik verheug me enorm om het stokje te mogen overdragen aan een nieuw mooi mens. Alle 25 genomineerden van dit jaar hebben stuk voor stuk een mooi verhaal en verdienen het om een jaar lang in het middelpunt te staan.”

Nog twee weken stemmen
Tot 4 november kun je op de 25 genomineerden stemmen via  www.izz.nl/mooimens. Daar zijn ook alle mooie mensen met hun verhalen terug te vinden. De verhalen zijn divers en variëren van zorgmedewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor hun patiënten tot ondernemende verhalen van bijvoorbeeld stichtingen die zijn opgericht. Raadpleeg  Twitter: twitter.com/IZZMooiMens en Hyves: mooimensverkiezing.hyves.nl voor de laatste updates over de Mooi Mens Verkiezing.

Terug naar boven